lauantai 21. maaliskuuta 2009

Pannukakku





 



4 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 ½ tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
8 dl maitoa
2-4 kananmunaa
n: 100 g voita sulatettuna





Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää maito, munat,
sekä sulatettu, jäähtynyt rasva.

Anna vetäytyä tunnin ajan jääkaapissa tai huoneenlämmössä, 
sekoittaen välillä taikinaa, ennen kuin paistat pannarin. 

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille. 

Paista 200-220 asteessa noin puolisen tuntia. 

Anna pannarin hetki levähtää paiston jälkeen. 

Tarjoa hillon ja jätskin kera. 




PS: 

 Tämä on Unan äidin pannukakkuohje 








 






















4 kommenttia:

  1. ihana kuva pannukakusta. minusta just pannukakut, letut ja keitot on melkein hankalimpia kuvattavia - ei siksi että ne tiutarois eikä pysyisi paikoillaan, mutta... ;)

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtava ohje ja niin maukasta pannaria että!
    Kiitos tästä ohjeesta,muita en taida edes kokeilla ;D
    T:Woman

    VastaaPoista
  3. Hienoa Woman, että ohje oli ok. =) Kiva kuulla! =D

    VastaaPoista

Kerro mitä mietit