4 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 ½ tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
8 dl maitoa
2-4 kananmunaa
n: 100 g voita sulatettuna
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää maito, munat,
sekä sulatettu, jäähtynyt rasva.
Anna vetäytyä tunnin ajan jääkaapissa tai huoneenlämmössä,
sekoittaen välillä taikinaa, ennen kuin paistat pannarin.
Kaada taikina leivinpaperille uunipellille.
Paista 200-220 asteessa noin puolisen tuntia.
Anna pannarin hetki levähtää paiston jälkeen.
Tarjoa hillon ja jätskin kera.
PS:
Tämä on Unan äidin pannukakkuohje
ihana kuva pannukakusta. minusta just pannukakut, letut ja keitot on melkein hankalimpia kuvattavia - ei siksi että ne tiutarois eikä pysyisi paikoillaan, mutta... ;)
VastaaPoistaHih, Nelle. =)
VastaaPoistaUuninluukun läpi... =)
Aivan mahtava ohje ja niin maukasta pannaria että!
VastaaPoistaKiitos tästä ohjeesta,muita en taida edes kokeilla ;D
T:Woman
Hienoa Woman, että ohje oli ok. =) Kiva kuulla! =D
VastaaPoista