tiistai 17. maaliskuuta 2009
KINKKU-JUUSTOPIIRAKKA
GLUTEENITON
KINKKU-JUUSTOPIIRAKKA
100 g voita
1 tlk (250g) maitorahkaa
2,5 dl gluteenitonta jauhoa
Täyte:
200 g kinkkusuikaleita
10 cm pala purjoa suikaleina
(tai pari isoa keltasipulia)
200 g juustoraastetta
Sekoita pehmeä voi, rahka ja jauhot.
Painele puolet taikinasta
torttuvuokaan myös reunoille
ja laita täytteen aineet vuoan pohjalle.
Loput taikinasta laitetaan kanneksi.
Kiinnitä taitekohta huolellisesti
esim. haarukalla painellen.
Paista 250 asteessa noin 25-30 minuuttia,
kunnes piirakka saa väriä.
http://www2.ess.fi/evaat/
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Gluteenittomassa taikinassa rahka sitoo taikinaa.
VastaaPoistaTekee miellyttävämmän käsitellä...