tiistai 17. maaliskuuta 2009

KINKKU-JUUSTOPIIRAKKA













GLUTEENITON

KINKKU-JUUSTOPIIRAKKA


100 g voita
1 tlk (250g) maitorahkaa
2,5 dl gluteenitonta jauhoa


Täyte:
200 g kinkkusuikaleita
10 cm pala purjoa suikaleina
(tai pari isoa keltasipulia)
200 g juustoraastetta


Sekoita pehmeä voi, rahka ja jauhot.
Painele puolet taikinasta
torttuvuokaan myös reunoille
ja laita täytteen aineet vuoan pohjalle.
Loput taikinasta laitetaan kanneksi.
Kiinnitä taitekohta huolellisesti
esim. haarukalla painellen.
Paista 250 asteessa noin 25-30 minuuttia,
kunnes piirakka saa väriä.


http://www2.ess.fi/evaat/

1 kommentti:

  1. Gluteenittomassa taikinassa rahka sitoo taikinaa.
    Tekee miellyttävämmän käsitellä...

    VastaaPoista

Kerro mitä mietit