1 tl leivinjauhetta
Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten.
Lisää ranskankerma ja vehnäjauhot
joihin on sekoitettu leivinjauhe.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan
jonka läpimitta n 23 cm.
Sekoita pinnalle tuleva muruseos laakeassa kulhossa.
Itse RAKASTAN kanelia joten laitoin sitä todellakin
enemmän kuin ohjeessa neuvotaan. =D
Ota erilleen osa muruseosta
ja pyörittele omenanviipaleet kulhon muruseoksessa.
Asettele omenanviipaleet kakun päälle mieleiseksesi kuvioksi.
Ripottele lopuksi erilleen ottamasi muruseos omenien ja kakun päälle.
tai vaniljajäätelön kera,
kahvin tai teen kanssa tai jälkiruokana.
Tai koristele niin kuin mie tein: valuta kakulle tomusokerikuorruteraitoja. =)
*************
Gluteeniton omenakakku:
käytä taikinaan gluteenittomia jauhoja 3 ½ dl
ja muruseokseen 3 rkl.
Onpa ihan älyttömän herkullisen näköinen kakku. Pitäisiköhän yrittää jaksaa leipoa tuollainen. Edellisessä postauksessasi olevaa omenapiirakkaa tein toissapäivänä. Hassua, että nyt törmään siihen reseptiin vähän yhdessä jos toisessakin blogissa :)
VastaaPoistaHeips Serentis ja kiitos kommentistasi. =) <3 Kokeile vaan. =) Omena on ihanaa, kaikissa muodoissaan. =)))))
PoistaHassua ettei kukaan ole koskaan ikinä
kommentoinut mitenkään sitä omenapiirakkaohjetta. =)
Yritän muistaa linkata blogiisi, jos (ja kun) teen nuista jompaa kumpaa.
VastaaPoistaVoi sinua!!! =) Kiitos! Alunperin eivät ole tosiaan ikiomia reseptejä mutta omapäisesti ne on muokattu gluteenittomiksi.
Poista