Gluteeniton banaanikakku:
100 g pehmeää voita
2,5 dl sokeria
2 munaa
3 dl gluteenittomia jauhoja
1 tl ruokasoodaa
n 1/4 tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
2-3 muussattua banaania
2 tl piparkakkumaustetta
2,5 dl sokeria
2 munaa
3 dl gluteenittomia jauhoja
1 tl ruokasoodaa
n 1/4 tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
2-3 muussattua banaania
2 tl piparkakkumaustetta
tai kanelia
1 tl lakritsijauhetta
1 dl maustamatonta jogurttia/kermaa/maitoa
1 dl maustamatonta jogurttia/kermaa/maitoa
Vuokaan
voita ja maissijauhoja
Pinnalle
Tomusokeria
Tarjoile kinuskikastikkeen kanssa
Laita uuni kuumenemaan 160 asteeseen
Voitele n litran vetoinen kakkuvuoka voilla ja maissijauhoilla.
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja soseutetut banaanit. Sekoita lopuksi joukkoon jogurtti/kerma/maito.
Kaada taikina vuokaan ja kypsennä noin 60 minuuttia.
Anna jäähtyä vuoassa, ennen kuin kumoat.
Laita uuni kuumenemaan 160 asteeseen
Voitele n litran vetoinen kakkuvuoka voilla ja maissijauhoilla.
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja soseutetut banaanit. Sekoita lopuksi joukkoon jogurtti/kerma/maito.
Kaada taikina vuokaan ja kypsennä noin 60 minuuttia.
Anna jäähtyä vuoassa, ennen kuin kumoat.
Siivilöi kakun pinnalle tomusokeria kun kakku on jäähtynyt, ja jos haluat, tarjoile kakku kinuskikastikkeen kanssa...
Tää on varmaan tosi nam hyvä kakku!
VastaaPoista