Pohja:
4 kananmunaa
1½ dl sokeria
1½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Väliin:
4 kananmunaa
1½ dl sokeria
1½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Väliin:
Hilloa ja kermavaahtoa
Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut perunajauhot ja leivinjauhe.
Levitä uunipellille ja paista 225 asteessa noin 8-10 min.
Levitä jäähtyneelle torttupohjalle mielesi mukaan hilloa ja kermaa.
Kääri rullalle ja anna vetäytyä hieman jääkaapissa.
(Esim yön yli jos vaikka vieraita on tulossa
seuraavana päivänä. )
Koristele mielesi mukaan vasta
ennen tarjoilua.
Ohje napattu Kotikokin ohjeista.
Itse laitoin väliin kuningatar-rahkaa
seuraavana päivänä. )
Koristele mielesi mukaan vasta
ennen tarjoilua.
Ohje napattu Kotikokin ohjeista.
Itse laitoin väliin kuningatar-rahkaa
sekoitettuna kermavaahtoon,
sekä mansikkahilloa.
Päälle kermavaahtoa, mansikoita ja pensasmustikoita.
Päälle kermavaahtoa, mansikoita ja pensasmustikoita.
Kääretorttu voileipäkakkurasiaan ja
kylmään joksikin aikaa
ja kesäinen herkutteluhetki on taattu.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kerro mitä mietit