sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Porkkanakakku









Gluteeniton porkkanakakku 
kahvikakkuna 
 
Laita uuni kuumenemaan 195 asteeseen.
Voitele kakkuvuoka 
ja jauhota se gluteenittomilla jauhoilla.

Ohje:

4 munaa
3 dl sokeria
2,5 dl glut.jauhoja
2 tl soodaa
1½ tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa

n 5 isoa porkkanaa raasteena
1½ dl ruokaöljyä


Vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet
+ ruokaöljy ja porkkanaraaste. 

Sekoita kaikki keskenään.

Paista alimmalla tasolla 
n 45 - 60 minuuuttia.

Kumoa jäähtyneenä.

Voi syödä tällaisenaan tai tehdä tomusokerikuorrutteen.

   
(Inhoan juustokuorrutetta enkä ikinä tee sellaista kahvikakkujen päälle. Se ei vaan sovi näihin. )
 
 

Kakun voi hyvin pakastaa 




...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mitä mietit