Gluteeniton porkkanakakku
kahvikakkuna
Laita uuni kuumenemaan 195 asteeseen.
Voitele kakkuvuoka
ja jauhota se gluteenittomilla jauhoilla.
Ohje:
4 munaa
3 dl sokeria
2,5 dl glut.jauhoja
2 tl soodaa
1½ tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
n 5 isoa porkkanaa raasteena
1½ dl ruokaöljyä
Vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet
+ ruokaöljy ja porkkanaraaste.
Sekoita kaikki keskenään.
Paista alimmalla tasolla
n 45 - 60 minuuuttia.
Kumoa jäähtyneenä.
Voi syödä tällaisenaan tai tehdä tomusokerikuorrutteen.
(Inhoan juustokuorrutetta enkä ikinä tee sellaista kahvikakkujen päälle. Se ei vaan sovi näihin. )
♥
Kakun voi hyvin pakastaa
...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kerro mitä mietit