tiistai 10. huhtikuuta 2012

Omenapiirakka



Gluteeniton 
 
50 g voita (tai margariinia) 
1 dl sokeria 
2 kanamunaa 
1 dl perunajauhoja 
1 tl leivinjauhetta 

Omenanlohkoja 
sokeria, vaniljasokeria sekä kanelia 


Vaahdota voi ja sokeri. 
Lisää kanamunat yksitellen sekoittaen. 
Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää taikinaan. 
Kaavi taikina voidellulle piirasvuoalle. 
Ripottele pinnalle omenalohkoja, kanelia ja sokeria. 
Paista n 40 minuuttia 175 asteessa. 


4 kommenttia:

  1. Ihana!
    Omenapiirakka on varmasti minun suosikki piirakka! :)

    VastaaPoista
  2. =)

    Tähän vielä vaniljaista kermavaahtoa lisukkeeksi niin nam =)

    VastaaPoista
  3. Hups? Tätä en ollut huomannutkaan, Sinun ruokablogia. Hyvä, tällainen keittokirja on hyvä itselle ja muutkin saa heti käyttöönsä. Sillä periaatteella minä aikoinaan Annan tuvan aloitin. Ja yllätyin että se on luetuin blogini?
    Muuten, minne hävisi Pikkukoti blogi? En löydä sitä?

    VastaaPoista
  4. Hei Anna. =)


    Juuh, mie niin harvoin tulen laittaneeksi ylös kokkailujani tai katsoneeksi ohjeita, joten tämä blogi ei paljoa kehity ja kartu. =))))

    VastaaPoista

Kerro mitä mietit