keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Lemon curd-täyte muropikkuleipiinTarvitset muropikkuleipien lisäksi:


2 sitruunaa
4 dl tomusokeria
2 kananmunaa
75 g voita


Raasta pestyjen sitruuunoiden kuori. Halkaisen sitruunat ja purista niistä mehu kuoriraasteeseen.
Laita seos kattilaan sekä tomusokeri, sekä kananmunat, kuumentaen kiehuvaksi ja sekoittaen KOKO AJAN. Kun seos sakenee, siirrä se pois liedeltä ja lisää siihen voi, sekoittaen sileäksi. Purkita seos kuumana lasipurkkiin.


 Säilytetään jääkaapissa, ja säilyy 2 - 3 viikkoa.
 Levitä jäähtyneenä muropikkuleipien päälle niukasti ja aseta toinen pikkuleipä päälle. Ripottele lopuksi pinnalle tomusokeria ja saat juhlavat sitruunanmakuiset pikkuleivät... =) 

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista
 2. =) Kiva juttu. =) Mukana olen omalla vaatimattomalla panoksellani. =)

  VastaaPoista