perjantai 14. huhtikuuta 2017

Unan pasha


Pikapasha

2 prk kuohukermaa 
2 rkl tomusokeria 
1 prk  rahkaa 
2 tl vaniljasokeria
1 appelsiini paloiksi leikattuna
tai 2 mandariinia 
1 pieni prk säilykepersikoita paloiksi leikattuna
valkosuklaata raastettuna puoli levyä  
 sokeria maun mukaan, ehkä pari ruokalusikallista

Vatkaa kerma johon olet lisännyt tomusokeria 
löyhäksi vaahdoksi ja lisää vaahdon sekaan lusikalla nostellen 
appelsiinin mehulla notkistamasi, vaniljasokerilla maustamasi rahka, sekä hedelmänpalat, suklaaraaste ja maun mukaan sokeria.  

Jos tahdot voit lisätä seokseen lisäksi manteli- tai pähkinärouhetta jne muuta makua oman maun mukaan... 

Laita hyvin peitettynä jääkaappiin maustumaan 
ja sitten eikun vaan herkuttelemaan.

Tästä ovat lapset aina pitäneet. 
Tällaista on taaskin Murusille valmiina jääkaapissa 
odottamassa heidän pääsiäisvierailuaan. =) 

Vinkvink: 

Voit lisätä seokseen liivatetta 
ja tehdäkin seoksesta helposti myös
pashajuustokakun piparimurupedille,
tai nauttia rahkaisen seoksen 
valmiista jäätelövohveleista 
kuin raikkaan jäätelötuutin... 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti