tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulujäätelö


Tarvitset:

2 litraa laktoositonta vaniljajäätelöä
suolapähkinöitä
kuivattuja karpaloita
kinuskikastiketta

Anna vaniljajäätelön pehmentyä huoneenlämmössä jonkin aikaa
niin että saat jäätelöstä kuohkeaa lusikoitavaa massaa.
Sekoita massaan suolapähkinöitä ja kuivattuja karpaloita
ja lusikoi massaa nopeasti haluamasi vuoan pohjalle kerros
ja kaada päälle kerros kinuskikastiketta,
lisää jälleen kerros jäätelömassaa ja kinuskia,
toista kunnes vuoka on täysi. Muista painella
hieman aina kerrosten välissä jäätelömassaa.

Halutessasi voit viimeiseksi kerrokseksi lisätä vuokaan
murskattuja joulupipareita.

Pakasta. Ota huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen tarjoilua.
Kumoa lautaselle ja koristele haluamallasi tavalla.
Tässä koristeena muutama säilykekirsikka.

Suolaisen, kylmän ja makean kombinaatio on hauska. =)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti