lauantai 5. helmikuuta 2011

Papusoijamuhennos (G, Kasvis)

...

PS: Soijan sijaan voit käyttää vaikka jauhelihaa...




N: 3 dl kuivaa soijarouhetta
1 tlk (500g) paseerattua tomaattia (tai tomaattimurskaa)
1 tlk punaisia kidneypapuja
keltasipulia pilkottuna
1 kiinalainen tai tavalllisesta v.sipulista 3-4 valkosipulin kynttä viipaleina (voit toki ne murskatakin)
1 porkkana raasteena
juustokuminaa maun mukaan
suolaa maun mukaan
pippurisekoitusta
n: 1½ dl vettä

Keitä soijarouhetta ensin kattilassa vedessä, paista sitten vielä rouhe pannulla.
Lisää mukaan juustokumina, sipuli sekä porkkanaraaste.
Paistele seosta hetki ja lisää sitten tomaattimurska, vesi sekä valkosipuli ja mausteet makusi mukaan.
Lisää pavut viimeiseksi.

Anna muhia ennen tarjoilua.
Itse tarjosin lisukkeena keitettyjä perunoita.



...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti