sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Pehmeä piparikakku (G)


Gluteeniton joulukakku





4 munaa
3 dl sokeria
1½ dl kermaa
1½ dl voisulaa
4 dl gluteenittomia (Semper) jauhoja
2 tl piparkakkumaustetta
1 tl vaniljasokeria
½ tl kardemummaa
2 tl kanelia
1 tl soodaa
1 tl suolaa


Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Varaa kerma ja voisula valmiiksi.
Lisää vaahtoon vuorotellen kuivat aineet, voisula ja kerma.
Kaada taikina jauhotettuun (2 l) kakkuvuokaan ja paista
175 asteessa n: 50 minuuttia.


Tämä kakku maistuu päivän vanhana (tai pari pv) parhaalta.
Kakku sopii gluteenittomille vaikkapa joulukakun tai joulupiparien korvikkeeksi.
Gluteenittomiin leivonnaisiin saa ja voi laittaa reilusti mausteita,
että lopputulos maistuisi jollekin.



Muistathan, että gluteenittomia tuotteita voivat syödä kaikki.





...

2 kommenttia:

  1. each and every picture seems delicious!

    VastaaPoista
  2. Thank you Dear Finn. =)

    I think that name is soft pepper cake...

    VastaaPoista