sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Kardemummamuffinssit (G, L)

-













1,5 dl sokeria
150 g margariinia tai voita
2 kananmunaa
1 banaani soseutettuna
4 dl gluteenittomia jauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
n: 2 tl kardemummaa (maun mukaan)
sitruunan mehua

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
Sijoittele isolle leivinpellille noin 23(- 25) muffinssivuokaa.
Murskaa banaani lautaselle ja tipottele sen päälle
reilusti sitruunanmehua, niin banaani ei tummu
ja muffinssit saavat mukavaa sitruunanmakua.

Vatkaa sokeri ja pehmeä rasva keskenään vaahdoksi.
Lisää joukkoon yksitellen kananmunat.
Lisää jauhoseos jossa mukana leivinjauhe ja mausteet.
Lisää samaan aikaan murskattu banaani.
Kääntele sekaisin kauhalla tai nuolijalla tms.

Nostele taikinaa noin reilu ruokalusikallinen
jokaiseen muffinssivuokaan.
Paista muffinsseja n: 15 - 20 min.



(Mukaeltu resepti)

2 kommenttia:

  1. Kardemumma on tällä hetkellä suosikkimausteeni, siitäpä syystä nämä maistuisivat varmasti.

    VastaaPoista
  2. Jams =)

    Soon miunkin suosikkini.
    Vaniljan ja kanelin lisäksi. =)

    VastaaPoista