maanantai 2. helmikuuta 2009

Rapeaa broileria
















Helppoon ja mureaan ohjeeseen tarvitset:

Valmiiksi marinoituja broilerinkoipia
Appelsiinin tai pari
Sitruunan mehua
Pippurisekoitusta
Porkkanoita
Sipulia
Valkosipulia


Pese ja pilko uunipadan pohjalle
porkkanoita haluamasi määrä.
Kuori ja pilko ainakin 1 sipuli.
Lisää pari murskattua valkosipulia.
Lisää päälle broilerinkoivet.
Kaada vettä muutama desi pataan.
Purista päälle sitruunan mehu sekä
pilko appelsiini lohkoina broilerien päälle.
Lisää pippurisekoitusta.

Huom: Voit käyttää myös paistopussia,
ettei uunisi sotkeennu...


Paista n: 190 asteessa välillä broilerin
koipia käännellen ja niiden paikkaa
vaihtaen jotta ne kaikki paistuisivat
hyvin.

Lisukkeeksi käy riisi ja vihannekset tai
ihana vihersalaatti.

Kun koivet ovat kypsiä, kutsu perhe syömään...


=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti