tiistai 13. tammikuuta 2009

Pappilan hätävara

Juuttuiko kakku vuokaan?
















Ei haittaa, vaikka suklaakakku jäisi
puoliksi vuokaan. =)
Siitä voi silti tehdä vaikkapa
Pappilan hätävaraa.
Murskaa kakku murusiksi ja lado
se kerroksittain tarjoilukulhoon
kermavaahdon, mansikkahillon
ja banaaninsiivujen tms herkun kera.
Päälle vielä kermavaahtoa ja minttusuklaalastuja
ja koko komeus jääkaappiin hetkiseksi.
Käy loistavasti täytekakun sijaiseksi.


PS:
Liisa keksi, että tämähän olikin
varsinainen gourmetherkku,
eli Minttusuklaatrifle. =)
-Kiitos Liisa! =)

2 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta! Juuri ennen joulua juuttui kookos-pähkinäkakkuni vuokaan, enkä älynnyt tehdä siitä hätävaraa. Höh. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis!

    VastaaPoista
  2. Hei Keittiölohikäärmes =)

    Kookoksen maku, ananasmurska sekä vaikkapa vanillavaahto olisivat sopineet hyvin yhteen. =)

    Ensi kerralla sitten.... =)

    VastaaPoista